Nimilaatta – Rosteri pieni ympyrä, tummennettu kaiverrus

14,90 

(14 tuotearviota)

Tuote loppu varastosta.
Tilattavissa arviolta 3 viikon kuluttua.

Toimituskulut alk. 4,90 €

Tuotteen saatavuus on tilapäisesti heikentynyt. Uusi erä tuotteita saapuu varastoon arviolta keväällä 2024. Pahoittelut tilanteesta!

Kaiverrus ja kiinnitysrengas sisältyy nimilaatan hintaan!

Tärkeimmät tuotetiedot

 • Väri ja design: rosteri pieni ympyrä
 • Materiaali: messinki, pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä
 • Koko: 2,2 x 2,2 cm
 • Paksuus: n. 1 mm
 • Paino: n. 5 grammaa

Kaiverrus

Varasto loppu

Tuotteen saatavuus on tilapäisesti heikentynyt. Uusi erä tuotteita saapuu varastoon arviolta keväällä 2024. Pahoittelut tilanteesta!

Kaiverrus ja kiinnitysrengas sisältyy nimilaatan hintaan!

Tärkeimmät tuotetiedot

 • Väri ja design: rosteri pieni ympyrä
 • Materiaali: messinki, pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä
 • Koko: 2,2 x 2,2 cm
 • Paksuus: n. 1 mm
 • Paino: n. 5 grammaa

Kaiverrus

4,9
Perustuu 14 arvioon
5 tähteä
93
93%
4 tähteä
0%
3 tähteä
7
7%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-5 14:n arvosteluista
 1. Laatta on juuri sellainen kuin ajattelin! Laatta on kaunis koiran kaulalla. Nimi ja puh.nro näkyy hyvin. Tilaan varmasti uudelleen ja suosittelen lämpimästi muillekin.

Tuotekuvaus

Koiran nimikyltti – rosteri pieni ympyrä 2,2 x 2,2cm tummennettu kaiverrus.

Rosteriset nimilaatat ovat messinkiä ja pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä. Etupuoli laatoista on kiillotettua rosteria ja taustapuoli on kiillottamaton. Rosteriset nimilaatat ovat ruostumattomia. Rosterisia nimilaattoja voisi hyvin kuvailla termeillä suosituin ja kestävä!

Rosterisissa nimilaatoissa kaiverrus hapetetaan, joten teksti muuttuu tummaksi ja se näkyy todella hyvin. Kaiverrusjälki on syvä ja erittäin siisti, koska kaiverramme laatan koneellisesti kahteen kertaan. Kaiverrettu teksti on luettavissa laatasta vuosia, vaikka laatta olisi kovassakin käytössä.

Ilmoitettu hinta sisältää lyhyen tekstin (esim. nimen ja puhelinnumeron) kaiverrettuna yhdelle tai kahdelle puolelle toiveesi mukaan. Tuotteen mukana tulee myös laadukas metallinen kiinnitysrengas.

Kirjoitathan nimilaattaan haluamasi kaiverruksen sille varattuun kenttään. Tähän tuotteeseen on mahdollista kaivertaa etu- ja/tai taustapuolelle. Esim. nimi toiselle puolelle ja puhelinnumero toiselle puolelle nimilaattaa.

Otamme yhteyttä sähköpostitse, mikäli nimilaattaan toivomasi kaiverrus ei jostain syystä ole selkeä tai toteutettavissa.

Lisätietoa kaiverruksesta:

Kaiverrus tulee laattaan aina keskitetysti keskelle laattaa. Rivitämme toivotun kaiverruksen aina mahdollisimman tyylikkääksi ja luettavaksi.

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaivertaa etu- ja taustapuolelle seuraavasti:

Rivi 1: 16 merkkiä
Rivi 2: 16 merkkiä
Rivi 3: 16 merkkiä
(Huomaathan, että myös välilyönti on aina yksi merkki.)

Tekstin koko mukautuu kullakin puolella laattaa pisimmän rivin merkkimäärän mukaan. Yksinkertaistettuna, mitä enemmän tekstiä ja numeroita, sitä pienemmällä kaiverrus tulee. Suosittelemme jättämään ylimääräiset ja turhat tekstit pois. Puhelinnumero on ehdottomasti tärkein kaiverrettava tieto.

Katso tästä miltä kaiverrukset laatoissa näyttävät ja lisätietoja valittavissa olevista fonteista.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimituskulut 4,90€-9,90€. Kaikki yli 49euron tilaukset ilman toimituskuluja.

POSTI: Toimitus kirjeessä kotiovelle 4,90€

Tilaukset toimitetaan kirjeitse kotiovelle. Postin toimitusaika kirjeille on normaalisti 2-5 arkipäivää. Kirjeiden toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

POSTI: Postipaketti 7,90€

Tilaukset toimitetaan noudettavaksi Postin toimipisteeseen tai asiakkaan valitsemaan Postin pakettiautomaattiin. Postin toimitusaika paketeille on normaalisti 1-2 arkipäivää. Pakettien toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

POSTI: Express-paketti kotiovelle 9,90€

Tilaukset toimitetaan asiakkaan kotiovelle arkena klo 8-16 välillä, jos vastaanottajaa ei tavoiteta hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Postin toimitusaika Express-paketille on normaalisti yksi arkipäivä. Pakettien toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.