Palautusoikeus ja tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu

Myönnämme kaikille verkkokaupastamme löytyville tuotteille 100% tyytyväisyystakuun.

Tämä tarkoittaa seuraavaa:

Oletko tyytyväinen tuotteisiin? KYLLÄ -> Kaikki hyvin!
Oletko tyytyväinen tuotteisiin? EN -> Ota yhteys asiakaspalveluumme, niin sovitaan miten asiassa edetään.

Palautusoikeus

Nimilaattojen palautusoikeus

Nimilaatta kaiverruksella on asiakkaan toivomukseen mukaan personoitu tuote. Personoidulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Nimilaattoja ja niissä olevia kaiverruksia koskee kuitenkin myöntämämme 100% tyytyväisyystakuu. Eli mikäli et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@nimilaatat.com.

Muiden tuotteiden palautusoikeus

Nimilaattoja lukuun ottamatta kaikilla muilla tuotteilla on 30päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Palautus on asiakkaalle maksullinen. Veloitamme palautuksesta postikulut 7,90€. Saat tarkemmat palautusohjeet asiakaspalvelustamme. Jos haluat palauttaa tuotteet/tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@nimilaatat.com. 

Noutamaton paketti tai vastoin ohjeitamme tehty palautus on asiakkaalle maksullinen 10€. Vähennämme summan asiakkaalle palautettavasta summasta.

Yleistä asiakastyytyväisyydestä ja palautuksista

Jos jokin harmittaa tai murehduttaa, niin olethan meihin sähköpostitse yhteydessä ja hoidetaan asiat mallilleen!

Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden. Mikäli saat virheellisesti kaiverretun nimilaatan, rikkinäisen tuotteen, muutoin puutteellisen tuotteen tai et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 30 päivän kuluessa. Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota myös silloin yhteys, mieluiten ennen kuin tilaus on lähetetty.

HUOM! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole lakisääteistä palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on luonnollisesti normaali palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. kaiverruksia.