Fontit ja kaiverrus

Nimilaattoihin on mahdollista valita kaiverruksen kirjasin useista eri vaihtoehdoista. Käytössämme on kaksi erilaista kaiverruskonetta. Kulloinkin valittavissa olevat fontit määräytyvät sen mukaan kummalla koneella valittu laatta kaiverretaan. Jokaisen tuotteen yhteydessä on kerrottu kummat kirjasin vaihtoehdot on valittavissa.

Seuraavista kuvista näet esimerkit kaikista valittavissa olevista fonteista:

 

Lisätietoa fonteista, jotka näkyvät kuvassa mustalla pohjalla:

Suosituimmat ja selkeimmät fontit ovat Roman ja Optima. Fontti Block on massiivinen ja selkeä. Ohuimmat fontit ovat iMarc block ja Contemporary ja ne näkyvät laatoista kaikista heikkoimmin. Fonteissa iMarc block ja Contemporary esim. Ä ja Ö pisteet näkyvät todella heikosti. Fontti Script on tyylikäs, mutta varsinkin pitkät tekstit saattavat olla hankalasti luettavissa. Numerot ovat Script fontissa kuitenkin varsin selkeästi luettavissa. Fontti Century on siisti ja selkeä perusfontti. 

Lisätietoa fonteista, jotka näkyvät kuvassa vaalealla pohjalla:

Suosituimmat ja selkeimmät fontit ovat Helvetica, Goudy ja Roman. Fonteista Vanessa ja Victoria ovat erittäin kauniita, mutta tekstistä on hiukan hankalampi saada selvää, jos vertaa esim. edellä mainittuihin HelveticaGoudy ja Roman fontteihin.

Miltä kaiverrukset nimilaatoissa näyttävät?

Kaiverramme kaikki nimilaatat koneellisesti kahteen kertaan, joten kaiverrusjälki on syvä ja erittäin siisti. Nimilaatat luonnollisesti kuluvat käytössä, mutta tästä huolimatta kaiverrus säilyy luettavana vuosia.

Tässä muutamia esimerkkejä miltä kaiverrukset nimilaatoissa oikeasti näyttävät: 

koirannimilaattakaiverrettunafontti7optimaweb koirannimilaattakaiverrettunafontti7optima2web

koirannimilaattakaiverrettunafontti1imarcblockweb koirannimilaattakaiverrettunafontti5contemporaryweb