Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Nimilaatat.com
Viertolankatu 25
05800 Hyvinkää
asiakaspalvelu@nimilaatat.com
HUOM! Olet tervetullut varastollemme, mutta sovithan ajankohdasta meidän kanssa etukäteen.

Yrityksen virallinen postiosoite:
Apet tmi
Viertolankatu 25 lt.1
05800 Hyvinkää

Apet ja Nimilaatat.com yrityksenä

Yritys on perustettu vuonna 2001. Yrityksen perustaja ja omistaja on suomalaisen verkkokaupan pioneeri Ari Salonen. Yrityksemme Apet on yksi Suomen ensimmäisiä lemmikkitarvikkeita verkossa tarjonneista yrityksistä. Myimme vuonna 2001 perustamamme verkkokaupan vuonna 2008. Nimilaatat.com verkkokauppa avautui asiakkaille tammikuussa 2011. Vanha Nimilaatat.com verkkokauppa palveli asiakkaitamme hulppeat 10-vuotta, mutta koska tekniikka kehittyy, niin oli aika tehdä uudistuksia. Uusittu upea, nopea ja turvallinen Nimilaatat.com avautui vuoden 2021 syksyllä.

Olemme erikoistuneet kaiverrettuihin nimilaattoihin ja tarjoamme asiakkaillemme Suomen parhaimman valikoiman nimilaattoja. Toimitamme kaikki tuotteet suoraan omasta varastostamme Hyvinkäältä nopeasti ja luotettavasti. Meille tärkeitä asioita on 100% luottamus, laadukkaat tuotteet, nopeat toimitukset ja joustava asiakaspalvelu. Vuosien saatossa olemme palvelleet yli 50000 asiakasta ja kaivertaneet pitkälti yli 100000 nimilaattaa.

Tällä hetkellä verkkokauppamme valikoimassa on yli 400 erilaista nimilaattaa. Nimilaatat.com valikoima täydentyy vielä vuoden 2021 aikana ja valikoimaan lisätään satoja muita koiratarvikkeita.

Verkkokaupan lisäksi olet tervetullut piipahtamaan myös Hyvinkään varastollamme osoitteessa Viertolankatu 25. Ilmoitathan saapumisestasi kuitenkin etukäteen, niin tiedämme olla paikalla palvelemassa.