EHDOTA TUOTETTA NIMILAATAT.COM VALIKOIMAAN TAI PYYDÄ TARJOUS

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja toivomme, että voit hieman auttaa meitä, jotta voimme palvella sinua entistäkin paremmin.

Toivo haluamaasi tuotetta valikoimaan tai pyydä tarjous! 

Olemme keskittäneet hankinnat koiratarvikkeiden osalta yhteen Euroopan suurimmista lemmikkitarvikkeiden tukkuliikkeistä Flamingo.be (Flamingo Pet Products, BELGIA). Keskittämällä ostot yhdelle tavarantoimittajalle pyrimme siihen, että voimme tarjota tuotteet tukkuhintaan ja olla varmoja myös siitä, että kaikki tarjolla olevat tuotteet ovat laadukkaita.

Näin pääset esittämään toiveesi:

Käy kurkkaamassa osoitteessa Flamingo.be tukkurimme tuotevalikoima ja ota muistiin niiden tuotteiden tuotenumerot, jotka haluaisit valikoimiimme. Toki voit pyytää haluamistasi tuotteista myös tarjouksen. Flamingon valikoimassa on yli 8000 tuotetta, joten valinnanvaraa löytyy!

Täytä oheinen lomake ja lisää tuotenumerot pilkuilla eroteltuina. Voit jättää meille halutessasi myös viestin aiheeseen liittyen.

Kiitos!

Tuotetoivelomake

Voit jättää tuotetoiveesi tällä lomakkeella. Tuotenumerot kohtaan voit kirjoittaa toivomiesi tuotteiden tuotenumerot pilkulla eroteltuina (tuotenumerossa on yleensä 6 numeroa). Viestikenttään voit kirjoittaa mahdolliset lisätiedot ja kysymykset. Kiitos!

Haluatko, että palaamme asiaan?
X