Koiran nimilaatta – Heijastava Hi-Line Alumiini pieni luu, kulta

14,90 

Tuote loppu varastosta.
Tilattavissa arviolta 3 viikon kuluttua.

Toimituskulut alk. 4,90 €

Kaiverrus ja kiinnitysrengas sisältyy nimilaatan hintaan!

Tuotetiedot

  • Väri ja design: hi-line kulta pieni luu heijastava
  • Materiaali: alumiini, anodisoitu eli ruostumaton, ECE104-E hyväksytty heijastin
  • Koko: 2,8 x 1,8 cm
  • Paksuus: 0,9 mm
  • Paino: n. 2 grammaa

Kaiverrus

Varasto loppu

Kaiverrus ja kiinnitysrengas sisältyy nimilaatan hintaan!

Tuotetiedot

  • Väri ja design: hi-line kulta pieni luu heijastava
  • Materiaali: alumiini, anodisoitu eli ruostumaton, ECE104-E hyväksytty heijastin
  • Koko: 2,8 x 1,8 cm
  • Paksuus: 0,9 mm
  • Paino: n. 2 grammaa

Kaiverrus

0,0
Perustuu 0 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi

Tuotekuvaus

Koiran nimikyltti – Heijastava Hi-Line alumiini kulta pieni luu 2,8 x 1,8 cm.

Heijastavat Hi-Line nimilaatat on valmistettu alumiinista. Heijastavissa laatoissa on ECE104-E hyväksytty heijastin etupuolella. Heijastava materiaali on samaa, jota käytetään mm. palo- ja pelastuskalustossa. Näin ollen materiaali on kestävää ja heijastusominaisuudet ovat ensiluokkaiset. Heijastavissa Hi-Line nimilaatoissa on taustapuolella huipputyylikäs hiomalla korostettu hopea reunus ja pinta on kauniisti harjattua anodisoitua alumiinia. Anodisoitu pinta on kova, joten se kestää hyvin korroosiota ja kulutusta. Alumiiniset nimilaatat ovat mallistomme kevyimpiä laattoja. Heijastavia alumiinisia laattoja voisi hyvin kuvailla termeillä turvallinen ja tyylikäs!

Kaiverrusjälki on syvä ja erittäin siisti, koska kaiverramme laatan koneellisesti kahteen kertaan. Kaiverrettu teksti on luettavissa laatasta vuosia, vaikka laatta olisi kovassakin käytössä.

Ilmoitettu hinta sisältää lyhyen tekstin (esim. nimen ja puhelinnumeron) kaiverrettuna taustapuolelle toiveesi mukaan. Tuotteen mukana tulee myös laadukas metallinen kiinnitysrengas.

Kirjoitathan nimilaattaan haluamasi kaiverruksen sille varattuun kenttään. Tähän tuotteeseen on mahdollista kaivertaa taustapuolelle. Esim. nimi ja puhelinnumero.

Otamme yhteyttä sähköpostitse, mikäli nimilaattaan toivomasi kaiverrus ei jostain syystä ole selkeä tai toteutettavissa.

Lisätietoa kaiverruksesta:

Kaiverrus tulee laattaan aina keskitetysti keskelle laattaa. Rivitämme toivotun kaiverruksen aina mahdollisimman tyylikkääksi ja luettavaksi.

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaivertaa taustapuolelle seuraavasti:

Rivi 1: 16 merkkiä
Rivi 2: 16 merkkiä
Rivi 3: 16 merkkiä
(Huomaathan, että myös välilyönti on aina yksi merkki.)

Tekstin koko mukautuu kullakin puolella laattaa pisimmän rivin merkkimäärän mukaan. Yksinkertaistettuna, mitä enemmän tekstiä ja numeroita, sitä pienemmällä kaiverrus tulee. Suosittelemme jättämään ylimääräiset ja turhat tekstit pois. Puhelinnumero on ehdottomasti tärkein kaiverrettava tieto.

Katso tästä miltä kaiverrukset laatoissa näyttävät ja lisätietoja valittavissa olevista fonteista.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimituskulut 4,90€-9,90€. Kaikki yli 49euron tilaukset ilman toimituskuluja.

POSTI: Toimitus kirjeessä kotiovelle 4,90€

Tilaukset toimitetaan kirjeitse kotiovelle. Postin toimitusaika kirjeille on normaalisti 2-5 arkipäivää. Kirjeiden toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

POSTI: Postipaketti 7,90€

Tilaukset toimitetaan noudettavaksi Postin toimipisteeseen tai asiakkaan valitsemaan Postin pakettiautomaattiin. Postin toimitusaika paketeille on normaalisti 1-2 arkipäivää. Pakettien toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

POSTI: Express-paketti kotiovelle 9,90€

Tilaukset toimitetaan asiakkaan kotiovelle arkena klo 8-16 välillä, jos vastaanottajaa ei tavoiteta hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Postin toimitusaika Express-paketille on normaalisti yksi arkipäivä. Pakettien toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.