Vastauksia kysymyksiin

Mistä näen valittavissa olevat fontit kaiverrukseen?

Valittavissa olevat fontit löydät jokaisen tuotteen yhteydestä tai täältä: Fontit ja kaiverrus

Mikä fonteista on selkein?

Selkeimmät ja suosituimmat fontit ovat Roman ja Optima sekä My Family sarjan laatoissa Helvetica, Goudy ja Roman. 

Tuleeko nimilaatan mukana kiinnitysrengas?

Kyllä tulee. Isojen laattojen mukana tulee iso rengas (halk.20mm) ja pienien laattojen mukana pieni rengas (halk.15mm). Kultaisten laattojen mukana tulee myös kultainen rengas (halk.15mm).

Kuinka paljon tekstiä mahtuu laattaan?

Mitä enemmän tekstiä laattaan kaiverretaan sitä pienemmäksi teksti skaalaantuu. Isoissa laatoissa teksti säilyy luettavana vaikka laattaan kaiverrettaisiin neljäkin riviä. Suosituksemme isoon laattaan on kuitenkin max. kolme riviä. Pienissä laatoissa teksti säilyy luettavana vaikka laattaan kaiverrettaisiin kolmekin riviä. Suosituksemme pieneen laattaan on kuitenkin max. kaksi riviä.

Mistä tiedän, että kaiverrukseni sopii varmasti laattaan ja on hyvin luettavissa?

Kaiverramme vuosittain tuhansia laattoja ja tämän asian voit jättää hyvillä mielin meidän huoleksemme. Mikäli emme saa ilmoittamaasi tekstiä järkevästi laattaan mahtumaan, niin otamme sinuun yhteyttä ennen kaivertamista.

Säilyykö kaiverrus pitkään luettavana vai kuluuko se pois?

Kaiverramme kaikki laatat koneellisesti kahteen kertaan, joten kaiverrusjälki on syvä ja erittäin siisti. Kaiverrettu teksti on luettavissa laatasta vuosia.

Mikä on tilaukseni toimitusaika?

Pääsääntöisesti postitamme tilauksen 1-2 vrk kuluessa siitä, kun tilaus ja maksu on meille saapunut. Näin ollen toimitusaika on normaalisti 2-5 arkipäivää.

Pysyykö heijastavissa laatoissa heijastintarra kiinni?

Kyllä pysyy. Tarra jota käytämme on ECE104-E hyväksytty ja se soveltuu erinomaisesti vaativiin kohteisiin. Tarra on Suomessa kovassa käytössä mm. palo- ja pelastuskalustossa.

Laatta hävisi pannasta, menikö se rikki?

Yleisin syy laatan katoamiseen on kiinnitysrenkaan löystyminen. Rengas saattaa löystyä jo kiinnitysvaiheessa, kun laatta kiinnitetään pantaan tai valjaisiin. Tästä syystä tämä vaihe kannattaa tehdä erittäin varovaisesti ja ajoittain tarkistaa kiinnitysrenkaan olevan tiiviisti kiinni. Mikäli rengas ei ole tiivis kannattaa se vaihtaa välittömästi.

Kiinnitysrenkaaseen ei kannata, eikä saa, missään tapauksessa kytkeä hihnan lukkoa! Rengasta ei ole tähän käyttöön tarkoitettu ja se saattaa rikkoutua, sekä näin aiheuttaa vaaratilanteen mikäli koira pääsee yllättäen karkuun.

Nimilaatat.comille on toimitettu vuosien varrella yksi rikkoutunut laatta ja tässä laatassa oli selkeä valmistusvirhe. Alumiinilaattojen on muutamia kertoja kerrottu rikkoutuneen kiinnityslenkin kohdalta. Käsittääksemme tämä on mahdollista, mutta vaatii laatan kiinnityslenkin taittumisen useaan otteeseen. Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat laatat kestävät normaalikäyttöä erinomaisesti.